Campania „A cup of charity”

Campania „A cup of charity”

15 decembrie 2017 Diverse Evenimente 1
Am realizat, săptămâna aceasta, 11-12 decembrie 2017, un eveniment care vă este probabil cunoscut. Este vorba de campania „A cup of charity”, organizata împreună cu Streethy.com pentru copiii de la Asociația Yuppi Camp.

În organizare, s-au implicat și Direcția de Comunicare și Relații Publice a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și cafeteria Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării. Voluntari de la mai multe facultăți din Cluj au venit să ne ajute să împărțim ceai și biscuiți luni și marți, pe 11 și 12 decembrie, în cele 4 locații: sediul UBB, Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, Facultatea de Stiințe Economice și Gestiunea Afacerilor și Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”.

În cele două zile, am reușit să adunăm 2100 de lei pentru Asociația Yuppi Camp, sumă care acoperă cheltuielile de cazare și masă a 2 copii care vor participa la taberele de vară organizate de Yuppi. Copiii și tinerii participanți la aceste tabere suferă de diabet, boli oncologice sau de artrită juvenilă idiopatică. Ei beneficiază gratuit de toate facilitățile din tabără și desfășoară activități care îi ajută să își recapete încrederea în ei înșiși. Acestea includ artă, muzică, echitație, tir cu arcul și ateliere de fotografie.

Evenimentul a fost promovat și pe pagina noastră de facebook.

Mulțumim tuturor celor care au contribuit la fericirea copiilor de la Yuppi!

Aici puteți găsi mai multe fotografii din cadrul campaniei desfășurate.

Facebook Comments

 

Leave a Reply

Un răspuns

  1. […] Mai multe detalii despre campania noastră puteți citi în articolul scris de colegii noștri de la Cluj Tips & Tricks. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți-ne și pe:

  • Facebook
    Facebook
  • YouTube
    YouTube